Srpkinja se zaljubila u muslimana, pa ljude frapirala sa onim što joj radi svaki dan! "Kao musliman ti savetujem.."
Musliman/Ilustracija, Foto: Patrick Steel / Alamy / Profimedia

zabranjena ljubav

Srpkinja se zaljubila u muslimana, pa ljude frapirala sa onim što joj radi svaki dan! "Kao musliman ti savetujem.."

Komentari ispod objave su bili podeljeni. Bilo je onih koji su odobravali njihovu vezu, ali i onih koji su je savetovali da treba da se "pripazi"

Objavljeno:

Nažalost na Balkanu još uvek postoje velike prepreke kad se zavole dve osobe različite veroispovesti. Obično su takvi parovi osuđeni od strane svoje okoline, a podrška im ponestaje i od svoje porodice.

Takvu situaciju je preživela i jedna anonimna Srpkinja koja ni slutila nije da će odlaskom u Ameriku pronaći ljubav svog života koji je Arapin.

Ona je na sajtu "Ispovesti" objavila detalje svog intimnog života i time zaintrigirala mnoge.

"Živim u Americi i zaljubila sam se u arapa. Ne smem da zucnem nikome, ni porodici, ni prijateljima, jer su gotovo svi srbi. On nije kozervativni musliman, ide na žurke, držao me je za ruku, jede svinjetinu,.. Odrasla sam u Srbiji i imam delimičan strah od muslimana, ali on je nešto najbolje što mi se dogodilo, niko me nikad nije toliko pazio i poštovao. Pokušala sam 3 meseca da se držim na distanci od njega, ali više ne mogu.", piše u objavi.

Komentari ispod objave su bili podeljeni. Bilo je onih koji su odobravali njihovu vezu, ali i onih koji su je savetovali da treba da se "pripazi".

"Kao musliman ti savetujem da se pripaziš ako je odrastao u tim državama i u takvom okruženju. Nije religija tu presudan faktor nego tradicija i nacionalnost. Činjenica je da nismo isto odgajani.", glasio je jedna komentar.

Par u krevetu
Par u krevetufoto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

"Dobro je neko rekao, nije to musliman, nego samo ima muslimansko ime i prezime. Pravi musliman ne jede svinjetinu prije svega, čestit je i ima moralne vrijednosti koje ti i taj tvoj dečko očigledno nemate.", napisao je drugi.

Jedan korisnik se dotakao teme da li ga treba osuđivati jer on "kao musliman ne jede svinjetinu":

"Svi pišu da on nije vernik ako jede svinjetinu, a koliko nas srba pravoslavaca ima koji ne poste svaku sredu i petak a kamoli ceo post? I smatramo se vernicima i slavimo praznike. Verujem u Boga i sve to ali lično smatram da svaka religija ima neke glupe običaje."

Ipak jedna osoba je napisala da ne treba ničega da se brine i da će ljubav pobediti bez obzira o kojoj je veri reč.

"Želim vam sreću. Ako je vredan toga, budi istrajna i ne ostavljaj ga zbog drugih, jer ćes biti nesrećna bez njega.", glasio je komentar.

Bonus video:

03:18

Evo kako se upoznao par u trećem dobu i pokazali da ljubav ne zna za prepreke

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.